OPENCARD SYSTEMS

Uw partner in toegangscontrole en sleutelbeheer

Volledige controle, een optimale beveiliging!

De behoefte aan veiligheid is de laatste jaren op alle vlakken sterk toegenomen. Wat betreft de beveiliging van gebouwen en bedrijfsmiddelen, treedt er zichtbare verschuiving op van mechanische naar elektronische oplossingen.

Intelligente toegangscontrolesystemen worden steeds vaker en breder toegepast, maar vervangen niet in alle gevallen de ‘gewone’ sleutels. Om die reden vormt de combinatie van toegangscontrole en sleutelbeheer een ideale totaaloplossing wanneer veiligheid, beheersbaarheid en gebruiksgemak vereist zijn.

Een gecontroleerd beheer van toegang tot panden, sleutels en overige bedrijfsmiddelen geeft doorlopend inzicht en daarmee een permanente handhaving van het beveiligingsniveau. Hiermee neemt de bewustwording van medewerkers toe en bedrijfsrisico’s nemen af, wat weer tot kostenbesparing leidt.

Met onze oplossingen regelt u eenvoudig het gehele sleutelbeheer en de toegangscontrole; deuren worden slechts nog geopend voor degenen die daar toestemming voor hebben en eigendommen komen niet in handen van onbevoegden.

De systemen zijn zeer breed toepasbaar en geschikt voor diverse situaties, met elk hun eigen specifieke eisen en kenmerken.

  • nooit meer sleutels kwijt
  • geen spullen in handen van onbevoegden
  • geen tijdrovende administratie

SLEUTELBEHEER

SLEUTELUITGIFTE

Een selectie van onze projecten