OPLOSSINGEN DIE PASSEN BIJ UW SITUATIE

Een optimale gastbeleving én gebruiksvriendelijk voor uw team!

Hotek ontwikkelt en levert innovatieve beveiligingsoplossingen voor de hospitality branche. We leveren diverse online en offline oplossingen, gebaseerd op de nieuwste technologieën zoals IoT (Internet of Things) en mobile key.

Een hotelslot is niet langer ‘gewoon een slot’.  Het is onderdeel geworden van een maatwerk toegangscontrole oplossing, waarbij we een altijd systeem bieden dat past bij uw stijl en dat bijdraagt aan de beleving van uw gasten.

Op basis van uw situatie en wensen combineren wij sloten, toebehoren en software tot een oplossing waarmee u de toegang tot uw pand, vakantieverblijf of schip zo inricht dat deuren alleen nog geopend kunnen worden door degenen die daar toestemming voor hebben.

De toegang kan niet alleen geregeld worden voor uw gasten, maar ook voor uw housekeeping en overig personeel. Wie mag, op welk moment, in welke ruimtes? Samen met u brengen wij uw deurenplan in kaart.

Na een gesprek met één van onze adviseurs wordt snel duidelijk welk systeem er bij uw situatie past en brengen wij graag vrijblijvend een offerte voor u uit.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een selectie van onze projecten