ELEKTRONISCH SLEUTEL- EN WAARDEBEHEER

Volledige controle, optimale veiligheid

Moderne beveiligings- en beheerssystemen zijn tegenwoordig van levensbelang. Sleutels zijn een essentieel onderdeel in ons dagelijks gebruik, van serverruimtes tot wagenpark, voor toegangverlening tot kantoorruimtes, vergaderzalen, archieven, apparatuur enz. Onze sleutelkasten bieden de ideale oplossing voor het aanvullen of uitbreiden van uw bestaande beveiligingssysteem en zelfs bescherming van uw intellectuele eigendommen.

Tijd en geld wordt bespaard, zelfs als u slechts over enkele sleutels beschikt. Opencard sleutelbeheer doet dit automatisch, betrouwbaar en 24 uur per dag.

Opencard biedt geautoriseerd beheer van sleutels zodat alleen diegene die gemachtigd is toegang heeft. In lades en compartimenten kunnen sleutels, apparatuur, documenten en andere waardevolle materialen worden bewaard waarvan u registratie wenst. Met deze wijze van beheer kan de toegang tot uw spullen worden herleid en wordt verlies beperkt.

 

 

 

Wij bieden oplossingen die variëren van 5 tot meer dan 500 sleutels, compartimenten voor apparatuur en documenten. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

MEER INFORMATIE